Wie ben Ik?

Hi iedereen,
Mijn naam is Frank.
Ik ben 29 jaartjes jong en onderhoud mijn eigen tijdschrift. Voor vele mensen is dit een business maar voor mij als jonge ondernemer is dit een geweldige passie. Ik geniet elke dag van mijn werk, met alle toewijding. Velen vragen zich soms af, waarom ik zoveel van het werk houd. Wel, om er een simpel antwoord op te geven,: Ik ben goed in het vergaren en het overbrengen van informatie. IN mijn jongere jaren heb ik getracht om via verschillende fora, mensen te helpen met informatie over verschillende onderwerpen.

Daar ik zag dat er voldoende potentie in mij zit, koos ik ervoor om te gaan werken voor een lokaal dagblad. Het leuke werd steeds leuker en uiteindelijk besloot ik om er zelf iets mee te gaan doen. Natuurlijk betekend het ook dat ik met deze hobby ook voldoende geld verdien. Dag zal ook blijken uit een van de teksten op deze website. Ik probeer zoveel mogelijk transparant te zijn as mediaeigenaar, en koos er daarom voor om een aparte website op te zetten voor de uitleg die allemaal op deze website te vinden is.

Verder wens ik ook Shareen K. te bedanken voor het helpen opzetten van deze website. Vanwege mijn drukke werkzaamheden kon ik natuurlijk niet alles zelf regisseren, en had ik alle hulp van Shareen mogen krijgen.

Tenslotte wens ik een ieder die deze website bedoelt een fijne leestijd toe. Indien er meer informatie nodig is, maak contact met mij op, via de contacten pagina.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *